Середній показник виконання натуральних норм харчування

в дошкільному навчальному закладі №29 «Росинка» за І квартал 2019 року

Назва продукту

Денна норма на одну дитину від 3 до 6 років, грамів

Фактичне споживання однією дитиною в день

 

Відхилення

(+,-)

Виконання норм харчування у відсотках

місто

село

місто

село

місто

село

в середньому

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Хліб житній

40

39

 

-1

 

98

 

 

Хліб пшеничний

80

60

 

-20

 

75

 

 

Борошно пшеничне

25

25

 

 

 

100

 

 

Крохмаль

4

-

 

-

 

-

 

 

Крупи, бобові, макаронні вироби

45

45

 

 

 

100

 

 

Картопля 

190

164

 

-26

 

86

 

 

Овочі свіжі

230

163

 

-67

 

71

 

 

Фрукти свіжі, цитрусові

100

25

 

- 75

 

25

 

 

Соки

70

12

 

-58

 

17

 

 

Фрукти сушені

10

10

 

 

 

100

 

 

Кондитерські вироби

15

10

 

-5

 

67

 

 

Цукор

45

40

 

-5

 

89

 

 

Мед, медопродукти

2

-

 

-2

 

 

 

 

Масло вершкове

21

17

 

-4

 

81

 

 

Олія

9

9

 

-

 

100

 

 

Сало

2

-

 

-

 

-

 

 

Яйця (шт.)

0.5

0.3

 

-0.2

 

60

 

 

Молоко, кисломолочні продукти

400

185

 

-215

 

46

 

 

Сир кисломолочний

45

22

 

-23

 

49

 

 

Сир твердий

5

2

 

-3

 

40

 

 

Сметана

10

6

 

-4

 

60

 

 

М’ясо, м’ясопродукти

100

70

 

-30

 

70

 

 

Риба, рибопродукти

45

34

 

-11

 

73

 

 

Кава злакова, цикорій

4

2

 

-2

 

50

 

 

Какао

2

1

 

-1

 

50

 

 

Чай

0,2

0.2

 

0

 

100

 

 

Сіль, сіль йодована

5

5

 

 

 

100

 

 

Дріжджі

1

0.4

 

-0.6

 

40

 

 

Лавровий лист

0,1

-

 

-

 

-

 

 

Сухарі панірувальні

2

-

 

-

 

-

 

 

Томатна паста

2

2

 

-

 

100

 

 

Ванільний цукор

0,1

0.06

 

-0,04

 

60

 

 

Кислота лимонна

0,1

0.05

 

-0,05

 

50

 

 

В середньому по району (місту)

 

 

 

 

 

69 %